O nama

CITYmedik DIJAGNOSTIKA specijalistička ordinacija iz oblasti radiologije, osnovana je 01.11. 2017. godine u Beogradu. Ovaj dijagnostički centar visoko je specijalizovan za preglede magnetnom rezonancom, rentgenom i ultrazvukom.

Pregledi magnetnom rezonancom, u našem centru obavljaju se na aparatu Siemens Essenza, jačine 1.5T. Kao jedan od najsavremenijih aparata, opremljen svim zavojnicama neophodnim za snimanje čitavog tela, obezbeđuje visok kvalitet pregleda različitih organa i struktura u organizmu. Uz kompletnu tehnološku opremljenost i najsavremeniji softverski sistem, našim pacijentima je omogućena trodimenzionalna tehnika pregleda, zatim rekonstrukcije, kao i visoka rezolucija dijagnostičkih slika. I najvažnije, sve preglede magnetnom rezonancom radi tim lekara, specijalista sa višegodišnjim iskustvom i visokom reputacijom, kako kod pacijenata, tako i među svojim kolegama.

U našem centru obavlja se i ultrazvučna i Color-doppler dijagnostika. Kod nas je moguće uraditi sve vrste ultrazvučnih pregleda, kako unutrašnjih organa, tako i koštano-zglobnog sistema i mekih tkiva. Takođe se može uraditi i pregled protoka krvi kroz krve sudove.

Rentgen dijagnostika nezaobilazna je kao inicijalna metoda u snimanju srca i pluća, kod povreda koštano zglobnog sistema, urgentnih abdominalnih stanja kao i kod onkoloških pacijenata. Aparat koji poseduje CITYmedik je u mogućnosti da se lako transportuje do kućne adrese drugih ordinacija i bolnica.

U saradnji sa laboratorijom „Paster“ za sve naše pacijente omogućili smo uzorkovanje u samoj ordinaciji za kompletnu laboratorijsku dijagnostiku.

Potrebe pacijenata za nas su prioritet. Zbog toga smo njihovom zdravlju posvećeni na stručan, savremen i bezbolan način.

CITYmedik

Gostovanja naših doktora u poznatim emisijama

CITYmedik

TIM

Bojan Banko

Dr sci. med. Bojan Banko

Tim predvodi Dr sci. med. Bojan Banko, lekar Centra za radiologiju i magnetnu rezonancu Kliničkog centra Srbije. Dr Banko je usko specijalizovan za MR preglede hepatobilijarnog i digestivnog sistema, zglobova, mišića, grudnog koša i srca.

Usavršavanja:

• AKH, (Allgemeines Krankenhaus), Beč, Austrija
• Roterdam, Head and Neck MR imaging, Rotterdam/NL
• Madrid, Musculoskeletal radiology, Madrid, Spain

Učesnik je brojnih domaćih i međunarodnih projekata, dok se edukacijom radiologa bavi u okviru „škola radiologije“, i predavanjima na domaćim i stranim kongresima.

Spisak publikacija

Primarijus Dr Slobodan Lavrnić

Primarijus dr Lavrnić, svoje iskustvo stekao je u brojnim najistaknutijim radiološkim centrima poput Instituta za onkologiju i radiologiju, Urgentnom centru i Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu Kliničkog centra Srbije. Posebna sfera njenovog rada jeste MR dijagnostika i interventna radiologija u oblasti neuroradiologije.

Usavršavanja:

•  Bracco Diagnostics Course, Prag, Češka

• Erasmus Course on Magnetic Resonanace Imaging, Leuven, Belgija

Učesnik je brojnih domaćih i međunarodnih projekata, kao i na domaćih i stranih kongresa.

Spisak publikacija

Ass. dr sci. med. Marija Jovanović

Dr Jovanović, svoje radno iskustvo stekla je na Katedri za radiologiju Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, kao i u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu KCS, gde i danas radi. Posebna sfera njenog rada jeste MR dijagnostika u oblasti neuroradiologije, zbog čega je stalni je član Konzilijuma za tumore CNS Klinike za neuroonkologiju KCS.

Autor je mnogobrojnih radova i izvoda na međunarodnim i domaćim kongresima i predavač u školama neuroradiologije i muskuloskeletne radiologije.

Dr Sandra Banjalić

Dr Sandra Banjalić, svoje radno iskustvo stekla je na Institutu za neurologiju KCS, a zatim i u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu KCS. Posebna sfera njenog rada jeste MDCT i MR dijagnostika u oblasti neuroradiologije.

Usavršavanja:

• Univerzitetska bolnica, Groningen, Holandija
• CT škole: Beograd, Sremski Karlovci, ESOR GALEN Foundation course

Učesnik je brojnih domaćih i međunarodnih kongresa.

Mr sci. med. Tatjana Pavlović

Dr Pavlović, je svoje radno iskustvo stekla na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije na Odeljenju radiološke dijagnostike bolesti dojke, a dugi niz godina radila je i kao asistent na katedri radiologije na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Bavi se dijagnostikom raka dojke i akreditovani je supervizor za skrining mamografije.  Dijagnostičke procedure koje obavlja su: magnetna rezonancija dojki, ultrazvuk dojki, mamografija, biopsije dojke pod kontrolom mamografije, ultrazvuka i magnetne rezonance, ultrazvuk mekih tkiva vrata i štitaste  žlezde, ultrazvuk abdomena i male karlice.

Usavršavanja

• Breast cancer screening and prevention program, Tokijo i Oita, Japan, 2010
• 1st Workshop on “Capacity building in developing cancer screening and early diagnosis program”, Rim, Italija, 2011
• Stipendija iz  imidžinga u onkologiji, bolnici Tenon, Pariz, Francuska, 2011

Dr Jelena Šišević

Svoje radno iskustvo stekla je u Kliničkom centru Srbije, započevši svoj rad na odeljenju urgentne radiologije, nakon toga na odeljenju digestivne radiologije na Klinici za digestivnu hirurgiju (na I hirurškoj klinici), a zatim u centru za magnetnu rezonancu. Oblast kojom se dominantno bavi je MR i CT dijagnostika hepatobilio-pankreatičnog i digestivnog sistema.
Učesnik je brojnih domaćih i stranih kongeresa, Evropskih škola radiologije.

Dr Dragana Dželebdžić

Specijalista radiologije, svoje radno iskustvo stekla je u na MR odeljenjenu Centra za radiologiju i Magnetnu rezonanacu i Urgentnom centru KCS – oblast dijagnostike centralnog nervnog sistema Usavršavala se na MR i CT školama u Beogradu, Evropi,  ESOR GALEN Foundation course-evima i brojnim kongresima neuroradiologa. Član je Evropskog udruženja radiologa. 

Dr Katarina Petrujkić

Specijalista radiologije, svoje radno iskustvo stekla je na Urgentnom centru- oblast MDCT dijagnostike centralnog nervnog i muskuloskeletnog sistema a zatim u Centru za radiologiju i magnetnu rezonancu KCS, gde i danas radi na odseku neuroradiologije.  Usavršavala se na CT školama u Beogradu i Sremskim Karlovcima, ESOR GALEN Foundation course-evima i brojnim kongresima neuroradiologa kao slušalac i predavač. Član je Evropskog udruženja radiologa.

Dr Tijana Radović

Dr Radović je član tima dijagnostičkog centra Univerzitetske dečje klinike u Beogradu gde je stekla bogato iskustvo u radu sa decom. U okviru pedijatrijske radiologije se bavi brojnim dijagnostičkim modalitetima (rendgen, ultrazvučna, MDCT i MR dijagnostika) i edukator je u okviru škole pedijatrijskog ultrazvuka u matičnoj ustanovi. U sferi MR dijagnostike se bavi dijagnostikom urodjenih i stečenih oboljenja centralnog nervnog, urogenitalnog, hepatobilijarnog, digestivnog sistema i grudnog koša.

Adresa

Milana Rakića br. 6-8
(iza zgrade u dvorištu)
Beograd

Radno vreme

Radnim danima : 08 – 20h
Subotom : 09 – 17h
Nedeljom ne radimo

Telefoni

011 2431063
064 0020063

Email

kontakt@citymedik.rs